wasstraat, drukte, pekel

Wasstraten gaan ’s avonds extra open door winterweer

BUNNIK – Om autowasfiles in de weekeindes te voorkomen doet de Bovag komende week een proef met avondopenstelling van 33 aangesloten wasstraten.

Hoewel uit een poll van AutoWeek zou blijken dat het meer dan de helft van de automobilisten niets kan schelen dat zijn auto onder de pekel zit, staan er tijdens dit winterweer vooral op zaterdag lange wachtrijen bij de autowasstraten.

Wasstraat

De meeste wasstraten proberen open te zijn van 18.00 tot 20.00 uur, maar dat is afhankelijk van de regelgeving in de gemeentes. Afhankelijk van het weer wordt bekeken hoeveel dagen de extra openstelling gaat duren. Voorlopig is de avondopenstelling van wasstraten nog experimenteel.

Pekel is een beruchte veroorzaker van roest. Met name aan de onderkant van de auto blijft het spul plakken en dat is juist de plek waar je met de hand niet bijkomt en een gang door de wasstraat bijna noodzakelijk is.

Onderwerpen: , ,

Auteur: admin

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.