Plaswijckpark, wasstraat, Rotterdam, Carwash, Washtec

Skeltercarwash in Rotterdams pretpark

Familiepark Plaswijckpark in Rotterdam heeft een WashTec roll-over voor kinderen in de Verkeerstuin geplaatst. De leverancier van wasinstallaties heeft het park belangeloos voorzien van een set SofTecs-borstels, stickers, een stofzuiger en een mattenklopper.

Het attractiepark had zelf al wat eerder de roll-over gemaakt. “Wij werden door het park benaderd of we misschien nog ideeën hadden. We besloten om ze te helpen aan wat echte borstels, stickers en lampen”, zegt Peter van der Veen, directeur van WashTec Benelux. Omdat hij het zo’n origineel idee vond, dacht hij met het bedrijf mee. “Het eindresultaat is erg leuk.”

Draaiwiel

De technische dienst van het park maakte een niet van echt te onderscheiden roll-over op skelter-formaat. De kinderen kunnen door middel van een draaiwiel de borstels laten draaien. De roll-over is inmiddels al bijzonder populair onder de jonge verkeersdeelnemers en heeft al vele skelters ‘gewassen’.

Plaswijckpark, wasstraat, Rotterdam, Carwash, Washtec

Wil je ook de gratis nieuwsbrief van CarwashPro ontvangen? Vul hier jouw e-mailadres in:

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos was tot 2018 de vaste redacteur van vakblad CarwashPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.