Arrestatie, Politie,

Verdachte zware mishandeling carwash opgepakt

De politie heeft woensdag een 28-jarige man uit Barendrecht aangehouden. De man wordt verdacht van zware mishandeling van een 59-jarige man uit Rhoon eerder die dag. Deze vond plaats bij de carwash van Shell De Boom aan de Londen in Barendrecht. Het slachtoffer liep meerdere botbreuken in het gezicht op.

“Woensdag rond 14:45 uur ontstond vermoedelijk onenigheid tussen het tweetal over het gebruik van één van de wasboxen”, aldus politiewoordvoerder Wessel Stolle. Het 59-jarige slachtoffer werd door de Barendrechter geschopt en geslagen. “Er is een aantal zeer rake klappen uitgedeeld. Het slachtoffer moest naar het ziekenhuis waar hij te horen kreeg dat hij meerdere botbreuken in zijn gezicht heeft opgelopen.”

Onderzoek

Politiemensen stelden direct een uitgebreid onderzoek in. “We hebben een aantal getuigen kunnen verhoren, maar zijn nog altijd op zoek naar meer getuigen. De verdachte werd op basis van het kenteken van zijn auto korte tijd na het incident aangehouden in Ridderkerk”, aldus de woordvoerder. De Barendrechter zit nog vast en wordt momenteel verhoord.

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos was tot 2018 de vaste redacteur van vakblad CarwashPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.