Dibo, truckwash, vrachtwagen

Transportbedrijf plaatst twee nieuwe roll-overs voor trucks

Transport-ondernemer Van Duijn heeft op twee locaties een DiBo PB400-borstelportaal laten plaatsen. De aanbieder van geconditioneerde transporten en koelopslag heeft een wagenpark van zo’n 170 vrachtauto’s en trailers. De bestelde truck roll-overs beschikken over twee zijborstels, een dakborstel en randapparatuur.

Jeroen van de Fijnaart van DiBo is blij met de deal. “We hebben nu één machine geplaatst en de tweede is binnenkort aan de beurt. Het transportbedrijf heeft gekozen voor een zeer degelijke, zware machine.” Hij is erg blij in het vertrouwen dat het transportbedrijf in de apparaten heeft. “De PB400 is ons nieuwe tussenmodel. We hadden al de DB500, een wat duurdere machine. De PB300 is de wat uitgeklede versie en het model dat Van Duijn heeft geplaatst zit ertussenin.” Volgens hem is het een goede zware machine die jaren mee kan.

Van Duijn Transport

Eigenaar Elco van Duijn was al langer van plan om bij zijn transportbedrijf DiBo-machines te plaatsen. “We hadden eerder machines van een ander merk. Ik kende Jeroen al een tijdje en eigenlijk heb ik al snel met hem afgesproken dat wanneer we onze truckwashes zouden vervangen, we met hem rond de tafel zouden gaan. Op 15 mei nemen we in De Lier de laatste nieuwe in bedrijf.” Hij stapt vanwege de degelijkheid en kwaliteit over naar de nieuwe leverancier.

De eerste geplaatste machine draait inmiddels zo’n twee maanden in Hansweert. “Hij staat eigenlijk continu te draaien, We zijn dan ook blij met zo’n zware en degelijke machine die zoveel wassingen aan kan.” Het bedrijf heeft zo’n 170 trucks en is daarmee een serieuze speler in de markt. “We gebruiken de machines alleen voor onze eigen trucks, niet commercieel.”

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos is vaste redacteur van vakblad CarwashPro en zo nu en dan schrijft hij voor wat andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.