Ultra-Lite krijgt toch groen licht voor carwash in Putten

Na lang gesteggel binnen de plaatselijke politiek van Putten is de gemeenteraad toch akkoord met uitbreiding van Ultra-Lite. Hiermee wordt het groene licht gegeven voor de bouw van een overdekte carwash bij het pand aan de Voorthuizerstraat in de Gelderse plaats. De uitbreiding had nogal wat voeten in aarde, omdat aanvankelijk meerdere partijen het niet eens waren met de voorgenomen plannen. Het bedrijf dat handelt in aanhangwagens en oprijplaten breidde eerder ook al uit.

Binnenkort kan met de bouw van een overdekte carwash en poetshal worden gestart. In totaal mag nog eens honderdvijftig vierkante meter worden gebruikt. De carwash is niet voor commercieel gebruik. Alleen de eigen voertuigen worden er gewassen voor de verkoop.

Wij Putten

Alleen de lokale partij Wij Putten stemde tegen het besluit. Zij waren verontwaardigd over het voorstel van het college van B en W om de uitbreiding goed te keuren. Bij een eerdere uitbreiding werd namelijk door de gemeenteraad aangegeven dat het maximum van het bedrijf werd bereikt. Toch is opnieuw groen licht gegeven voor een uitbreiding. Aanvankelijk hadden meerdere partijen bedenkingen bij de voorgenomen plannen, meldt het lokale medium De Puttenaer. Het bedrijf zelf wil niet reageren op de kwestie.

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos is vaste redacteur van vakblad CarwashPro en zo nu en dan schrijft hij voor wat andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.