CarwashPro Bologna-reis; nog enkele dagen om aan te melden

Eind mei staat in het Italiaanse Bologna de tweejaarlijkse internationale vakbeurs Autopromotec op de agenda. Vanwege de grote aandacht voor carwash op deze beurs organiseert vakblad CarwashPro dit jaar op donderdag 25, vrijdag 26 en zaterdag 27 mei een speciaal carwash-bezoek aan de beurs. Lezers hebben nog een week om zich voor dit speciale evenement aan te melden, dan sluiten we de aanmelding. Deelnemers ontvangen speciale tickets voor het Autopromotec VIP-event en een speciaal CarwashPro-netwerkdiner. Ook is er een ontmoeting gepland met CEO van de Italiaanse carwashbond.

Deelnemers betalen door de korting 175 euro per nacht voor een goed hotel, vanwege de omvang van het evenement is gekozen voor een speciale Italiaanse partner die de kamers voor ons regelt. Uiteindelijk komen de kosten van de reis dus neer op 425 euro. De aankomst is op donderdag, het vertrek terug naar Nederland op zaterdag.

Donderdagavond bezoeken we met het gezelschap de speciale VIP-avond, georganiseerd door Autopromotec. Vrijdag kan men na registratie gratis de beurs bezoeken. Op de beurs komt speciaal voor onze groep een ‘meet and greet’ met de CEO van de Italiaanse carwashbond. Na het bezoek volgt een speciaal evenement georganiseerd door CarwashPro. Onder het genot van een hapje en drankje is de gelegenheid om te netwerken en gedachten over de carwash-wereld uit te wisselen.

Meld je aan vóór 1 mei. De kaarten gaan hard, dus er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan door een mail te sturen met uw gegevens naar redactie@carwashpro.nl.

Beurs

Autopromotec biedt een goede manier om te kijken hoe de branche er in de rest van Europa uitziet. Voor een relatief lage prijs kan naar Italië worden gereisd om de nieuwste innovaties in de markt te bekijken. In verschillende hallen komen diverse facetten aan bod uit de automotive-industrie. Een groot gedeelte is ingeruimd voor het carwash-segment.

De lijst met exposanten is enorm, de stands zijn indrukwekkend. Onder de standhouders bevinden zich grote internationale leveranciers als Christ, Istobal, Kärcher en Washtec. Daarnaast zijn er veel Italiaanse en andere internationale carwash-gerelateerde bedrijven als: Morelite, Mosmatic, Flowey en nog zo’n tachtig andere bedrijven. Speciaal voor de Nederlandse bezoeker organiseert CarwashPro dus dit speciale event.

Kijk voor meer informatie over de beurs op: www.autopromotec.com/en/index.php

Meld je aan via: redactie@carwashpro.nl

Bologna

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos is vaste redacteur van vakblad CarwashPro en zo nu en dan schrijft hij voor wat andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.