Vakbeurs Autopromotec in Bologna groeit door

Zo’n 1.700 standhouders zijn later deze maand aanwezig op de Italiaanse vakbeurs Autopromotec in Bologna. In vergelijking met twee jaar geleden is dat een stijging van meer dan 10 procent. Op het gebied van carwash zijn er 90 standhouders. Door de groei werd ook het vloeroppervlak van de beurs vergroot. Dat de beurs aan populariteit blijft winnen, blijkt ook uit het feit dat de meeste plaatsen voor standhouders al ruim vooraf waren uitverkocht.

Op Autopromotec is alles te vinden op het gebied van de automobiel aftermarket. Van velgen en banden tot aan complete carwash-installaties. Ook dit jaar is er weer een grote keur aan verschillende carwash-gerelateerde standhouders uit Italië en andere delen van Europa. Niet alleen de grote producenten zijn aanwezig, maar ook kleinere spelers geven acte de presence in Bologna. Daardoor is er alles te vinden op het gebied van chemie, machines en borstels. Onder andere Flowey, Morelite, De Witte, Kärcher, Washtec en Istobal hebben een stand op de vier dagen durende beurs.

CarwashPro op Autopromotec

CarwashPro reist eind van de maand naar Bologna met een groep van 12 mensen uit de Nederlandse carwash-branche. Een gevarieerd gezelschap met verschillende achtergronden, allen werkzaam in de carwash-industrie. Tijdens ons bezoek gaan we niet alleen naar de beurs, maar houden we ook een leuk netwerkdiner. Verschillende activiteiten staan op de planning in Italië. Uiteraard houdt CarwashPro alle lezers op de hoogte van wat er op de beurs speelt en wat er tijdens ons evenement gebeurt.

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos is vaste redacteur van vakblad CarwashPro en zo nu en dan schrijft hij voor wat andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.