Beurs

Bekijk de foto’s van vakbeurs Tankstelle & Mittelstand 2017

CarwashPro bezocht afgelopen week de Duitse vakbeurs Tankstelle & Mittelstand 2017 in Münster. Een aantal bedrijven uit de carwashbranche presenteerde hier vernieuwingen. Niet alleen schrijven we over een aantal innovaties, we maakten ook een fotoreportage. 

Op de website verschijnt aankomende tijd nog een aantal artikelen over het evenement in de Duitse stad. Onder de exposanten bevonden zich onder andere; Washtec, Istobal en Kärcher. De beurs wordt eens in de twee jaar gehouden en is zeker het bezoeken waard. Ook uit Nederland waren veel bezoekers aanwezig.

Bekijk hier ons album van de Tankstelle & Mittelstand 2017: 

www.carwashpro.nl/gallery/carwashpro-op-tankstelle-mittelstand-2017/18426246_10210231686522576_1125767942_o 

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos is vaste redacteur van vakblad CarwashPro en zo nu en dan schrijft hij voor wat andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.