Autopromotec, Vakbeurs

Autopromotec van start in Bologna

In het Italiaanse Bologna gaat woensdag de vakbeurs Autopromotec van start. De beurs met alles op het gebied van aftermarket voor de automotive wereld heeft een groot gedeelte voor carwash. De organisatie heeft een recordaantal standshouders. Ook wat betreft bezoekers moet een nieuw hoogtepunt worden bereikt. Meer dan 100.000 mensen worden verspreid over vier dagen verwacht.

In totaal staan er 1.651 exposanten, verspreid over meerdere grote hallen. Op de beurs staan veel internationale exposanten, 42 procent van de standhouders komt van buiten Italië. In totaal zijn ruim vijftig landen vertegenwoordigd, zes meer dan de vorige editie. Er is ook een aantal Nederlandse exposanten. Zo’n 25 Nederlandse stands zijn te vinden op Autopromotec.

In totaal worden veertien hallen gebruikt. Tevens zijn er vijf buitengedeeltes. De hele beurs beslaat 158.000 vierkante meter. De exposanten zijn verdeeld in 550 verschillende categorieën, waardoor bijna de gehele aftermarket vertegenwoordigd is. Naast de grote beurs is er ook een speciaal conferentieprogramma onder de naam AutopromotecEDU.

Netwerkdiner

Vakblad CarwashPro is aanwezig op Autopromotec om te kijken hoe de Italiaanse carwash-markt eruit ziet. Daarnaast wordt op vrijdagavond een speciaal netwerkdiner gehouden. Hiervoor zijn nog kaarten beschikbaar. Mocht u zich nog niet hebben ingeschreven en toch in Bologna zijn en willen deelnemen, laat dit dan zo snel mogelijk weten aan redacteur Thom Mandos. Dit kan via redactie@carwashpro.nl. De kosten voor het diner bedragen 75 euro.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.