Autopromotec, bologna, italie, 2017

Bekijk de foto’s van Autopromotec 2017 in Bologna

CarwashPro bezocht afgelopen week in het Italiaanse Bologna de automotivebeurs Autopromotec. Niet alleen spraken we met een aantal zeer interessante ondernemers, we maakten hier ook een fotoreportage van de aanwezige carwash-bedrijven. 

Samen met een aantal enthousiaste Nederlandse carwash-ondernemers bezochten we de beurs. Op de website verschijnen de aankomende tijd meerdere artikelen met betrekking tot de innovaties op Autopromotec van dit jaar. Niet alleen bevonden de traditionele spelers als Washtec, Istobal en Christ zich op de beurs. Veel lokale carwashmakers zoals Ceccato en Aquarama pakten groots uit.

Bekijk ze hier: https://www.carwashpro.nl/gallery/autopromotec-bologna-2017/DIMG_4441

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos is vaste redacteur van vakblad CarwashPro en zo nu en dan schrijft hij voor wat andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.