Washtec, Winterswijk

Jochem Janssen nieuwe Managing Director van WashTec Benelux

WashTec heeft Jochem Janssen per 1 maart benoemd als Managing Director van WashTec Benelux. Sinds die datum heeft Jochem een grondige kennismaking en inwerkperiode doorlopen, zowel bij het hoofdkantoor in het Duitse Augsburg als in België en Nederland. Het management team bestaat naast Jochem uit servicedirecteur Ger Heijnis en financieel directeur Rob Stook.

Met de komst van de nieuwe Managing Director (zie foto onder) wordt de verdere professionalisering van WashTec Benelux voortgezet, waarbij de focus ligt op het vergroten van de klantgerichtheid, de klanttevredenheid en het realiseren van groei.

Janssen heeft de afgelopen tijd kennisgemaakt met de gehele organisatie, van de directie tot en met het gehele productieproces. “Ik ben zeer onder de indruk van het jonge en toch ervaren dynamische team waarmee WashTec voorsorteert op een innovatieve en succesvolle toekomst. Processen worden continu verbeterd, producten geïnnoveerd – zo worden er spectaculaire nieuwe producten verwacht – en liggen we op koers om onze ‘best in class’ ambitie op het gebied van service te verwezenlijken”, laat een enthousiaste Jochem Janssen weten.

KPN

De 45-jarige Rotterdammer heeft na zijn studie economie aan de Erasmus Universiteit diverse commerciële rollen vervult. Eerst binnen KPN, waar zijn laatste functie Directeur Sales KPN Critical Communications was, later onder andere bij Koopman Interlight. Hij heeft ruime ervaring in dynamische omgevingen, waarbij innovatie, groei, professionalisering en klantgerichte veranderingen de rode draad zijn.

Washtec is naar eigen zeggen wereldwijd marktleider in autowasinstallaties. Het van oorsprong Duitse bedrijf heeft meer dan 1.700 medewerkers en wordt vertegenwoordigd door eigen vestigingen in de belangrijke markten in Europa, de Verenigde Staten, Canada, China en Australië. WashTec is aanwezig in meer dan zeventig landen.

Washtec

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos is vaste redacteur van vakblad CarwashPro en zo nu en dan schrijft hij voor wat andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.