wasbox

Fietsen wassen in wasboxen Den Helder

Autoservice Verhaart in Den Helder heeft de wasboxen bij het Carwash Center Verhaart uitgebreid met speciale steunen. Hierdoor is het mogelijk om meer dan alleen auto’s te wassen. “We hebben de wasboxen voorzien van steunen waar fietsen en mountainbikes in geplaatst kunnen worden”, vertelt eigenaar Ruud Verhaart aan Rodi.

Carwash Center Verhaart schafte de steunen naar eigen zeggen aan om nog meer aan de vraag van de klant te voldoen. Ze willen de service met de upgrade van de wasboxen vergroten. Het bedrijf bevindt zich aan de Ambachtsweg 17 in Den Helder en is ongeveer een jaar operationeel. In totaal heeft het bedrijf vijf wasboxen in gebruik. Deze worden volgens de eigenaar goed gebruikt. “We hebben zeker geen spijt van de beslissing de faciliteit aan te bieden.”

Grote voertuigen

Van de vijf wasboxen die het bedrijf heeft, is er één toegankelijk voor grotere voertuigen. Het gaat daarbij om caravans en campers. Ook is het volgens de eigenaar mogelijk om boten af te spoelen. “Het gebeurt veel dat mensen na een dagje aan zee, de boot in de wasbox komen afspoelen.” Volgens hem is het dan ook gemakkelijk om allerhande voertuigen te wassen. Door de ruime opzet is het makkelijk om over het terrein te manoeuvreren met de grotere voertuigen.

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos is vaste redacteur van vakblad CarwashPro en zo nu en dan schrijft hij voor wat andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.