Politie

Carwash-ondernemer uit Almelo verdachte in moordzaak

Eigenaar van wasstraat De Waskubus in Almelo Marc B. is afgelopen week aangehouden als verdachte van de moord op zijn vriendin Talitha van Limbeek (26). Hij werd zwaargewond aangehouden en naar het ziekenhuis gebracht. Waarschijnlijk is een uit de hand gelopen ruzie tussen de twee de oorzaak van de moord. Ze hadden sinds kort een relatie.

Volgens de Telegraaf is de moord hard aangekomen in Almelo. Dit omdat de verdachte een bekend gezicht is in de Overijsselse stad vanwege zijn wasstraat. Afgelopen maandag 19 juni werd Talitha dood in haar woning aan De Waag aangetroffen door de politie. De buren zouden geschreeuw uit het huis hebben gehoord. Carwash-eigenaar B. werd flink bloedend naar het ziekenhuis overgebracht, daar werd hij aangehouden. Een woordvoerster van politie regio Oost-Nederland, wilde verder geen mededelingen doen over het lopende onderzoek.

Brand

In 2015 werd hij een bekend gezicht toen zijn wasstraat volledig uitbrandde. Dit gebeurde slechts vijf dagen na de officiële opening. De brand ontstond in een bedrijf naast zijn pand waardoor de vlammen uiteindelijk oversprongen. Met hulp van vrienden en familie kon hij uiteindelijk zijn zaak aan de Weezebeeksingel in Almelo hetzelfde jaar nog heropenen.

Wil je ook de gratis nieuwsbrief van CarwashPro ontvangen? Vul hier jouw e-mailadres in:

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos is vaste redacteur van vakblad CarwashPro en zo nu en dan schrijft hij voor wat andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.