Loogman live in radioprogramma BNR’s Nationale Autoshow

In BNR’s Nationale Autoshow werd een groot gedeelte gewijd aan de Loogman Groep. Algemeen directeur Kees Yzebaart was namens de carwash- en tankstation-onderneming aanwezig in de radiostudio. Hij vertelde onder andere over de geschiedenis van het bedrijf. Daarnaast gaf hij aan dat het wasgedeelte dit jaar over de 1,1 miljoen wassingen per jaar gaat. 

In het programma wordt de algemeen directeur bevraagd door Meindert Schut en Wouter Karssen. Iedere vrijdag om 15:00 wordt het programma over alles dat met auto’s en de automobiel-industrie te maken heeft, uitgezonden op BNR. Er wordt in deze editie van het programma ook aandacht besteed aan de toekomst van het autowassen. Als bedreiging noemt Yzebaart zelfreinigende lakken en zelfrijdende auto’s.

Loogman Groep

Ger Loogman startte uiteindelijk het wasgedeelte op, van het concern dat begon met tankstations. Het familiebedrijf is in 1959 in Aalsmeer begonnen. Toen nog alleen met handel in petroleum, huisbrandolie en stookolie. In 1964 kwam aan de Oosteinderweg het eerste tankstation en 1971 verhuisde het flink groeiende bedrijf naar de Aalsmeerderweg, waar het hoofdkantoor nog steeds gevestigd is. Inmiddels werken er ruim tweehonderd medewerkers bij de Loogman Groep, verspreid over alle vestigingen.

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos is vaste redacteur van vakblad CarwashPro en zo nu en dan schrijft hij voor wat andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.