autowasstraat, bovag

Bovag roept leden op mee te denken over nieuwe CAO

Bovag heeft middels een mail aan haar leden gevraagd om input te geven voor de komende cao-onderhandelingen. De huidige cao voor tankstations en carwash-ondernemingen loopt eind 2017 af. Bovag heeft de leden vorige week een mail gestuurd met daarin een link naar een enquête over de nieuwe cao. Zij kunnen de vragen tot 18 augustus beantwoorden.

Tom Huyskens van Bovag laat weten dat de leden middels de enquete kunnen aangeven wat zij belangrijk vinden bij de nieuwe cao-onderhandelingen. “Wanneer aan komende vrijdag alle resultaten binnen zijn, worden de wensen vanuit de branche geïnventariseerd. De uitkomsten worden besproken en beoordeeld door onze sociale commissie die naar aanleiding daarvan de inzet van de onderhandelingen bepaald.”

Input

Door input te leveren kunnen de leden invloed uitoefenen op het uiteindelijke onderhandelingsresultaat. Volgens Huyskens weten de leden als geen ander wat er beter kan. Het invullen van de enquête duurt ongeveer tien minuten. “De uiteindelijke resultaten moeten dus nog besproken en geëvalueerd worden, daarna treden we hiermee naar buiten.”

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos is vaste redacteur van vakblad CarwashPro en zo nu en dan schrijft hij voor wat andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.