Wasstraat

Winschoten krijgt nieuw wascentrum

Begin 2018 moet in Winschoten aan de Papierbaan een zestig meter lange wasstraat worden geopend. Het nieuwe wascentrum krijgt de naam Max Autowas en heeft een capaciteit van ongeveer honderd auto’s per uur. ACE gaat de wasstraat plaatsen. Naast de wasstraat komt er een dertigtal gratis stofzuigplekken. Alles onder het motto van ondernemer Eddy Ufkes: Autowassen moet een feestje worden. 

De wasstraat komt bovenop de meerdere roll-overs en de wasstraat die Winschoten rijk is. Toch moet dit volgens Het Streekblad de ultieme wasstraat worden. Het textiel moet ervoor zorgen dat de shampoo goed geabsorbeerd wordt en de auto de volle laag krijgt. Daarnaast komt aan het einde van de wasstraat een polishboog die ervoor moet zorgen dat de auto weer schijnt alsof deze net uit de showroom komt

Interieurverzorging

Naast de lange wasstraat komt er voor de klanten die ook de binnenkant schoon willen hebben, een interieurreinigingsstation. Medewerkers van het bedrijf poetsen hier onder andere de binnenkant van de ramen, dorpels, dashboard en stoelen. Wanneer het mooi weer is, kunnen klanten de auto buiten stofzuigen. Bij minder goed weer kan dat binnen plaatsvinden, omdat de helft van de stofzuigplekken buiten en de andere half binnen is geplaatst.

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos is vaste redacteur van vakblad CarwashPro en zo nu en dan schrijft hij voor wat andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.