Bovag, Red Bull

Bovag richt pitstop in voor Formule 1-fans

Bovag, Red Bull

Brancheorganisatie Bovag heeft naast de A2 een pitstop ingericht speciaal voor Formule 1-fans. Werd de week ervoor nog een roll-over gebouwd op het parcours van de Redbull Zeepkistenrace, vorige week vrijdag werd op verzorgingsplek Knuvelkes een speciaal pitstop evenement ingericht. De verzorgingsplaats is de laatste stop, voordat automobilisten de Belgische grens over trekken in de richting van het circuit Spa-Francorchamps. Daar werd op 27 augustus een Formule 1-wedstrijd verreden.

Bovag begon vrijdag om 07.00 uur met de speciale actie langs de A2 ter hoogte van Eijsden. De branchevereniging verwachtte lange files richting de Ardennen en wilde daarom op de laatste parkeerplaats vóór de grens met België de Nederlandse F1-fans een hart onder de riem steken. De foodtrucks stonden vroeg klaar met gratis koffie en een ontbijtje. Later op de dag werd het ontbijt verruild voor warme hapjes.

Happening

Een speciaal team van Bovag-monteurs stond klaar om auto’s en caravans aan korte controles te onderwerpen. De fans konden zich tijdens deze check ontspannen in een loungehoek. Er waren oplaadpunten voor mobieltjes en elektrische auto’s gecreëerd. Daarnaast had de organisatie wederom de samenwerking gezocht met Red Bull, wat ervoor zorgde dat ook het promoteam van het drankmerk aanwezig is. Daarnaast waren er gridgirls en een F1-podium met fotowand.

Aangezien de meeste fans naar het parcours gaan om de Nederlandse coureur Max Verstappen te supporteren, was er een stand van Red Bull Racing aanwezig voor de laatste merchandise. Daarnaast kon men gratis gebruik maken van een ontspannende stoelmassage. De Bovag pitsstop-actie startte vrijdag 25 augustus om 07.00 uur en duurde tot na 19.00 uur.

Update: 29 augustus 11:10

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.