Bob Autowas Amsterdam

Fotoalbum: Bob Autowas in Amsterdam

Naast het interview met Mark de Graaf kon een fotoreportage natuurlijk niet ontbreken. Een aantal highlights van ons bezoek aan Bob Autowas in Amsterdam is hieronder te vinden. De Graaf’s locatie in de hoofdstad beschikt over een grote interieurbaan en een overdekt stofzuigplein. Ondanks het niet zo stralende weer is het toch relatief druk op de grote locatie.

Mark de Graaf staat CarwashPro uitgebreid te woord over zijn visie op de toekomst en zijn kijk op de huidige markt. Hij vertelt zijn plannen voor Bob Autowas en toont zijn locatie in Amsterdam. Het is één van zijn best bezochte vestigingen. In totaal heeft de ondernemer zo’n 15 vestigingen van Bob Autowas in Nederland. Hij is hard bezig om het aantal locaties in Nederland uit te breiden. Zijn doel is om uiteindelijk 50 wasstraten te bezitten binnen enkele jaren.

Lees het interview met Mark de Graaf

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos is vaste redacteur van vakblad CarwashPro en zo nu en dan schrijft hij voor wat andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.