PDQ inc

Carwash-fabrikant PDQ krijgt nieuwe General Manager

Carwash-leverancier PDQ heeft een nieuwe General Manager aangesteld. Elizabeth Gubrud-Howe gaat het bedrijf leiden. Ze is erg blij om in de carwashwereld, bij haar nieuwe bedrijf aan de slag te gaan. “Het is een prachtige bedrijf dat al dertig jaar actief is in de branche en een breed scala aan producten en technologieën heeft ontwikkeld”, zegt ze. 

Elizabeth Gubrud-Howe werkte voor ze werd aangesteld als General Manager van PDQ als National Sales Manager bij OPW, een toeleverancier in de tankstationmarkt. Ze was daar Hoofd van de sales en klantenserviceteams. De overstap van dat wereldje naar de carwashwereld ziet ze als een nieuwe, spannende uitdaging in een innovatieve branche.

PDQ Inc

In de Verenigde Staten is PDQ Inc vooral actief op de roll-over markt. Ze hebben twee speciale lijnen. De Prowash-lijn welke bestaat uit een tweetal roll-overs. De een is een tandem, de ander een wat meer standaard roll-over. Daarnaast heeft het bedrijf verschillende touchless roll-overs. Dit houdt in dat er geen borstels worden gebruikt om de auto schoon te maken. Daarnaast hebben ze verschillende betaalsystemen en andere randapparaten zoals betaalterminals en drooginstallaties.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.