Wasstraat, MG

Carwashwerknemers speuren eigenaar verloren trouwring op

Een inwoner van het Limburgse Heerlen werd afgelopen weekend blij verrast door een medewerker van ‘Carwash clean in 60 meters’. Jack de Vin vond na zijn dienst op zaterdag een gouden trouwring. Hij besloot niet te wachten tot de eigenaar van de ring zich zou melden bij de wasgelegenheid, maar met behulp van camerabeelden ging hij zelf op zoek naar de eigenaar.

De Vin en een collega vonden de ring na hun dienst op zaterdagavond. Meteen werd besloten om de videobeelden terug te kijken en te zoeken naar de rechtmatige eigenaar van de trouwring. Deze bleek hem vrijdagmiddag te hebben verloren bij de stofzuigers, meldt De Limburger. Uit camerabeelden bleek dat de auto van de man die zijn ring verloor, van een zaak iets verderop de Autoboulevard was. Hij bleek daar een vaste klant, waardoor hij snel achterhaald kon worden.

Wasstraat

De Heerlenaar zelf merkte pas een dag later dat hij zijn trouwring kwijt was en was enorm blij dat de ring zo snel gevonden was, zelfs nog voordat hij zijn eigen zoekactie wilde opzetten. De wasstraat is gevestigd aan de Breukerweg 185 in Heerlen. De kettingbaan is 60 meter lang, iets dat in de naam verwerkt is. De wasstraat kan 120 auto’s per uur aan. Het stofzuigplein waar de ring werd gevonden, is buiten.

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos is vaste redacteur van vakblad CarwashPro en zo nu en dan schrijft hij voor wat andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.