wasstraat, carwash

Kok Carwash in Harderwijk haalt geld op voor korfbalvereniging

Kok Carwash heeft met een speciale wasbonnenactie 4500 euro ingezameld voor korfbalvereniging Unitas. De vereniging wil een nieuw complex laten bouwen aan het Slingerbos in Harderwijk, maar had daar geld voor nodig. Hierdoor ontstond het idee om samen met de carwash een speciale actie op te zetten. 

De leden van de korfbalvereniging verkochten in zo’n drie maanden tijd ongeveer 900 loten. Deze werden voor tien euro verkocht. Vijf euro van dit bedrag was voor de wasstraat, vijf voor de korfbalvereniging. De kinderen van team F3 verkochten het meeste loten en kregen van de eigenaar van de carwash een middag spelen in speelparadijs Kok Experience als beloning, schrijft Het Kontakt.

Carwash

De carwash hield eerder al een soortgelijke wasbonnenactie voor het KWF, Stichting Make a Wish en het Colombinehuis. Het duurste wasprogramma kost normaal 13,50 euro bij de wasstraat. De ondernemer gaf daar 3,50 euro korting op. Doordat de vereniging veel promotie deed voor de actie, leverde het geld op. De wasstraat krijgt door de actie nieuwe klanten.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.