Hyundai, Kona, carwash

Nieuwe Hyundai-reclame met twerkende carwashborstels

Hyundai presenteert het nieuwe Kona model met een opmerkelijke videocommercial. In het filmpje, dat hieronder te zien is, twerken carwashborstels er naar alle lust op los. Het twerken is een nieuwe dansmove vooral populair in de hiphopscene. De reclame krijgt enorm veel positieve reacties van het publiek. Het liedje dat gebruikt wordt oogst ook veel lof.

De outfits zien er uit als de perfecte carnavalspakken. Het liedje roept bij veel kijkers vragen op. Veel mensen willen weten welk nummer gebruikt is voor de commercial. In een verklaring laat Hyundai echter weten dat het speciaal voor het reclamefilmpje werd gemaakt. Of dezelfde beelden ook op de Nederlandse televisie zullen verschijnen is niet bekend.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.