Argos

BP-station met carwash in Berkel stapt over naar Argos

Het BP-tankstation van GS Van den IJssel aan de Wilgenlaan in Berkel en Rodenrijs gaat verder onder de vlag van Argos. Dat heeft Varo Energy Retail bekendgemaakt. Nog voor het eind van het jaar wil het Argos-moederbedrijf nog eens drie tankstations openen onder hetzelfde merk. De wasgelegenheden bij de nieuwste locatie blijven behouden. Tevens werd bekend dat Varo plannen heeft om naar de Amsterdamse beurs te gaan.

Voor het realiseren van het tankstation in Berkel en Rodenrijs ging de tankstationketen een samenwerking aan met GS Van den IJssel, dat de eigenaar is van het volledige tankstation. De locatie beschikt naast een shop ook over een dubbele wasbox, een roll-over machine en twee stofzuig-units.

Uitbreiding

Varo wil voor het eind van het jaar nog eens drie locaties openen die het Argos-logo dragen. Bij die tankstations, die in Lichtenvoorde, Varsseveld en Zelhem gerealiseerd worden, zal geen tankshop zitten. Inmiddels zijn er meer dan zeventig Argos-vestigingen in Nederland.

Woensdagochtend werd verder bekend dat Zwitserse brandstoffenhandelaar Argos plannen heeft om naar de Amsterdamse beurs te gaan. Dat zou in de loop van 2018 moeten gebeuren. Het bedrijf wilde overigens nog niet op een mogelijke beursgang reageren. Varo Energy is sinds enkele jaren actief op de Nederlandse tankstationmarkt. Twee jaar geleden fuseerde het bedrijf met Argos.

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos is vaste redacteur van vakblad CarwashPro en zo nu en dan schrijft hij voor wat andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.