Carwash, Waddinxveen, wasstraat, Bob Autowas

Brandweer voorkomt afbranden nieuwste vestiging Mark de Graaf

De brandweer heeft in de nacht van 16 op 17 november voorkomen dat een brand aan de Kouwe Hoek in Waddinxveen, over is geslagen naar wasstraat Carewash. Deze wasstraat werd op 1 november toegevoegd aan de Bob Autowas-collectie. Volgens eigenaar Mark de Graaf raakte niets van de carwash beschadigd. De politie doet momenteel onderzoek naar de oorzaak van de brand en vermoedt dat het om brandstichting gaat. 

In de wasstraat is in het verleden vaker brand gesticht. In 2015 brandde de wasstraat onder een andere eigenaar volledig af. Naast de wasstraat is op hetzelfde adres ook nog een vestiging van Tango-tankstation gevestigd. Ook deze bleef gespaard door ingrijpen van de brandweer. Rond half vijf ’s ochtends werd de brand ontdekt. Het vuur begon niet aan de carwash-zijde van het gebouw, maar aan de andere kant.

Vastgoed

De vorige eigenaars van de wasstraat waren afkomstig uit de vastgoed-sector. Onlangs werd de wasstraat te koop aangeboden aan Mark de Graaf van Bob Autowas. Momenteel gaat de vestiging nog door onder de naam Carewash. Nog voor het einde van dit jaar moet het personeel in nieuwe outfits gehuld zijn en moet een andere naam op de gevel prijken.

Lees ook: Bob Autowas neemt vestigingen Carewash Gouda en Waddinxveen over

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.