Politie verspreidt beelden van carwashinbreker in Geel

De politie van zone Geel-Laakdal-Meerhout in België, heeft foto’s online geplaatst van een man die heeft ingebroken bij Top-Wash in Geel. Deze wasgelegenheid aan de Antwerpseweg in Geel bestaat uit enkele onbemande wasboxen. Bewakingscamera’s legde de vermoedelijke dader vast, de politie hoopt door het delen informatie te verzamelen. 

De dader hield geen rekening met de camera’s en is redelijk goed op de beelden te zien. de inbraak vond in de nacht van dinsdag 21 op woensdag 22 november plaats tussen 0:35 en 1:10, maar werd pas afgelopen week op sociale media door de politie gedeeld. Eén van de geldautomaten van de stofzuigerplaatsen werd open gebroken en het aanwezige kleingeld werd gestolen.

Informatie

De politie hoopt dat door het delen op Facebook bruikbare tips binnenkomen over de dader. Doordat de dader een opvallende jas draagt, die lijkt op dat van een bedrijf, hoopt de politie informatie te krijgen. De beelden van de bewakingsvideo zijn hierboven te bekijken. Opvallend zijn dus het logo op de rug en de reflecterende strepen ook op de rug.

Wie de persoon herkent of andere informatie heeft over de man, kan contact nemen met de politiezone via 014.56.47.00 of opsporingen@pzglm.be.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.