Sinterklaas

Na Halloween wint ook Sint-actie aan populariteit

Verschillende carwashes springen aankomend weekend in op het volgende thema: Sinterklaas. De goedheiligman komt met zijn hulpjes bij verschillende wasstraten op bezoek. Andere wasstraten geven weer een andere draai aan het kinderevenement. Zo krijgen klanten bij Bob Autowas een presentje bij het wassen van de auto in één van de vestigingen. 

Bij Carwash Kleiboer in Apeldoorn worden sinds 27 november pepernoten uitgedeeld. Op zaterdag 2 december krijgt de wasgelegenheid hoog bezoek van de Sint. Tijdens een tweeënhalf uur durend bezoek aan de wasstraat, wordt de carwash volledig op zijn kop gezet door zwarte pieten. Eerder bleek al dat themawassen populair is in carwashland, zoals bij Halloween.

Bob Autowas

Volgens Annelie Rolink van Bob Autowas is het leuk om klanten zo nu en dan te verrassen met een leuke actie. “We grijpen verschillende momenten in het jaar aan om onze klanten op een leuke en positieve manier te verrassen”, zegt ze. Het bedrijf waarvoor ze werkt gelooft volgens haar dat iedere tevreden klant een ambassadeur van de organisatie wordt. “Met onze acties brengen wij die filosofie in de praktijk en met succes: 87 procent geeft aan onze acties te waarderen.”

Alle filialen van Bob Autowas delen 2 tot en met 5 december presentjes uit aan wassers. “Iedere gebruiker krijgt van ons een kortingsbon met een sinterklaasgedicht. Daarnaast delen we aan de kinderen zakjes met pepernoten uit. De sint en piet zullen onze filialen verder niet bezoeken”, legt Rolink uit. Onderstaand gedicht is hetgeen dat de autowassers krijgen:

Sint en Piet zijn net in Nederland aangekomen
En het viel hen direct al op
Dat hier alleen maar schone auto’s rijden
En dat allemaal dankzij BOB

Dat wassen van die auto’s
Dat doen ze daar toch goed
Want iedere medewerker
Weet precies wat hij doet

Of het nu de buitenkant is
Of voor een blinkend schoon interieur
Een autospa voor iedere auto
En een heerlijke frisse geur

Ook in de winter staat BOB Autowas paraat
Zodat je alleen maar schone auto’s ziet
En dat is het cadeau dat wij iedereen wensen
Met de groeten van Sint en Piet

Lees ook: Themawasstraten rondom Halloween winnen aan populariteit

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos is vaste redacteur van vakblad CarwashPro en zo nu en dan schrijft hij voor wat andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.