Rob van Herpen van Hanex Carwash nieuwe voorzitter van SWO de Splinter

Rob van Herpen is gekozen tot nieuwe voorzitter van SWO de Splinter, de coöperatie van en voor zelfstandige tankstationondernemers. Van Herpen is eigenaar van Hanex Tankstations en Hanex Carwash en exploiteert in totaal elf tankstations en vier carwashcentra in Noord-Brabant.

Van Herpen volgt Martin van Tol op, die tot zijn overlijden in april 2017 het voorzitterschap van de coöperatie op zich nam. Uit respect voor de oud-voorzitter is ervoor gekozen de functie tijdelijk niet in te vullen. Vice-voorzitter Geert-Jan Schimmel nam de taken afgelopen periode tijdelijk over.

170 tankstations in Nederland

De eigenaar van Hanex Tankstations en Hanex Carwash kent de organisatie goed en was in 2008 ook betrokken bij de oprichting van SWO de Splinter. De coöperatie zet zich in voor zo’n 170 tankstations in Nederland en legt de focus op rendementsverbetering voor zelfstandige tankstationondernemers. Onder meer het maken van inkoopafspraken voor shopproducten, het aangaan van mantelovereenkomsten met dienstverleners en het faciliteren van shoppromoties en spaarprogramma’s voor klanten zijn speerpunten.

Naast voorzitter Rob van Herpen is Koen van der Knaap voortaan vice-voorzitter. Geert-Jan Schimmel vervult de rol van penningmeester. Gerbert Vissers is secretaris van de coöperatie, Freddy Veenema bestuurslid.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.