Haan opent nieuwe locatie met carwash; ook Fieten Olie breidt netwerk uit

De Haan Minerale Oliën heeft een nieuw tankstation geopend in Hendrik-Ido-Ambacht. De hagelnieuwe locatie heeft een rollover en drie wasboxen. Het nieuwe tankstation van Haan ligt aan het Noordeinde 11, op een steenworp afstand van de A15.

“We hadden al een andere locatie in de buurt. Daar moesten we vanwege een wegomlegging weg. Op deze nieuwe plek konden we onze perfecte vestiging realiseren”, vertelt Nicole in ‘t Veld, formule manager bij De Haan Minerale Oliën. Het nieuwe tankstation ligt op een industrieterrein, langs een doorgaande weg, en heeft daardoor veel gasten over de vloer. Dat biedt ook kansen voor de carwash.

De A15 ligt ook relatief dicht in de buurt, maar daar wordt niet zoveel van verwacht. “Vanaf de snelweg zie je ons niet liggen”, vertelt In ‘t Veld. Voor de nieuwe carwash was het de eerste week een drukte vanjewelste. Bezoekers kregen een gratis wasbeurt cadeau. “Het is belangrijk dat de mensen ons weten te vinden.” Naast de rollover zijn er drie wasboxen waar klanten hun auto zelf kunnen wassen. Ook beschikt de nieuwe locatie van Haan over twee stofzuigplekken.

Fieten Olie bouwt nieuwe locatie in Nijverdal

Ook Fieten Olie gaat een nieuw tankstation, inclusief carwash, realiseren. De locatie komt op het nieuwe bedrijventerrein ‘t Lochter in Nijverdal. Op een oppervlakte van 3000 vierkante meter wordt een bemand tankstation gebouwd. Daarbij komt ook een tankshop en een carwash. Als het project én het verlenen van alle benodigde vergunningen volgens planning verloopt, kan in het voorjaar van 2018 begonnen worden met de bouw.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.