Istobal roll-over verdwijnt per 1 januari uit Balkbrug

De wasgelegenheid van Henk van der Linde in Balkbrug sluit per 1 januari 2018 de deuren. De ondernemer stopt met de in- en verkoop van auto’s, waardoor ook het uitbaten van de roll-over niet langer wordt gezien als rendabele inkomstenbron. Wat er met de Istobal-machine gebeurt, is nog niet duidelijk. Vanaf volgende week moeten de inwoners van het Overijsselse dorp het dus zonder de roll-over stellen.

Van der Linde zat sinds 1976 met zijn bedrijf aan de Meppelerweg. De verkoop van auto’s gaat op kleinere schaal wel door, garage van der Linde in Oud Avereest gaat de auto’s verkopen. Het uitgebreide aanbod kan niet volledig rondom het pand daar uitgestald worden, vandaar dat een deel van de auto’s op een beurs is verkocht. Volgens de ondernemers vinden veel inwoners van het dorp het erg jammer dat het bedrijf gaat sluiten. Op 1 januari 2018 zullen de deuren van de wasgelegenheid definitief gesloten blijven.

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos is vaste redacteur van vakblad CarwashPro en zo nu en dan schrijft hij voor wat andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.