Total neemt Esso-tankstation met carwash over in Eersel

De tankstations die Kempen Oil in Noord-Brabant exploiteert, gaan verder onder de kleuren van Total. Dat hebben beide bedrijven bekendgemaakt. Het gaat om drie Esso-locaties in Bladel, Hapert en Eersel en om een TinQ-locatie in Hapert. De locatie in Eersel beschikt ook over een carwash. Die blijft behouden, laat Total weten. 

“Wij zijn al vertegenwoordigd in de regio met een tankstation in Bergeijk, daar komen nu vier mooie nieuwe tankstations bij”, vertelt Geert Houbrechts van Total Nederland. “Heel belangrijk voor ons is dat er voor het gevoel van de klanten, maar ook voor de medewerkers een sterke verbintenis is en blijft met Marcel van den Berg en Kempen Oil. Juist dat lokale en persoonlijke aspect maken de stations tot een succesvol geheel.”

“De onderhandelingen met Total zijn heel voorspoedig verlopen”, vertelt Marcel van den Berg, eigenaar van de tankstations.” De eerste locatie, het TinQ-station aan de Weijer in Hapert, draagt inmiddels de kleuren van Total Express, de overige tankstations volgen per 15 januari 2018. Alle vier stations blijven eigendom van Kempen Oil. “Total zal de locaties gaan huren. In mijn ogen is het een betrouwbare en gedegen partij. Ik verwacht dan ook dat de tankstations bij Total in goede handen zijn.”

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.