Focus op milieubewust wassen bij nieuwe locatie Niels Autowas

Niels Autowas gaat in Assen uitbreiden met een tweede vestiging. De nieuwe wasstraat aan de Balkengracht wordt groter en uitgebreider dan de al bestaande locatie aan de Zeilmakerstraat. Het recyclen van water en milieubewust wassen spelen een belangrijke rol op de nieuwe locatie, die in de loop van maart geopend gaat worden.

Aan de Asser Courant vertelt eigenaar Niels Wessels dat het mogelijk is om bijna al het water dat voor het wassen van de auto’s gebruikt wordt te recyclen. De nieuwe waterputten die een capaciteit hebben van 100.000 liter, zijn op de locatie inmiddels geplaatst. Voor een veilige wasbeurt worden hoogwaardige producten en technieken gebruikt, laat Wessels weten.

Veel geleerd

De wasstraat wordt groter dan de al bestaande locatie aan de Zeilmakerstraat in Assen. Wessels vertelt dat het bedrijf afgelopen jaren veel heeft geleerd en dat al die onderdelen zijn meegenomen bij het ontwikkelen van de perfecte nieuwe wasstraat. De straat wordt 45 meter lang en per uur kunnen er honderd auto’s worden gewassen. Naast de wasstraat komen er bovendien nog een aantal wasboxen op de nieuwe locatie.

(Bron foto: www.nielsautowas.nl)

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.