police, politie, Amerika

Doden bij schietpartij in Ed’s carwash

Vijf mensen zijn zondag dood aangetroffen bij een carwash in het Amerikaanse Melcroft (Pennsylvania). Volgens berichten zou het gaan om drie mannen en twee vrouwen, nog zeker één persoon raakte gewond. Ze zouden om het leven zijn gekomen bij een schietpartij die plaatsvond bij Ed’s carwash. 

Rond drie uur ’s nachts werd er volgens de lokale krant Independant geschoten bij de carwash, het zou daarbij in eerste instantie gaan om een incident in huiselijke sfeer. Waarschijnlijk was de schutter jaloers op zijn ex-vriendin en sloegen daardoor de stoppen door. Hij wilde na het schieten op verschillende mensen zichzelf van het leven beroven en schoot zichzelf door het hoofd. Of hij het incident overleeft heeft, is nog niet duidelijk.

Slachtoffers

Twee van de slachtoffers werden dood in hun auto aangetroffen, twee anderen werden gevonden in de carwash op het terrein. De schutter werd vervoerd naar het ziekenhuis, maar de politie verwacht niet dat hij het incident zal overleven. Eén vrouw werd geraakt terwijl ze zich achter in een pick-up truck had verstopt, ze raakte slechts licht gewond.

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos is vaste redacteur van vakblad CarwashPro en zo nu en dan schrijft hij voor wat andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.