Lesauto, testdag

Registratie voor eerste editie Leaseauto Testdag geopend

De registratie voor de eerste editie van de Leaseauto Testdag is geopend. Dit informatieve en actieve netwerkevenement voor de zakelijke rijder vindt op vrijdag 25 en zaterdag 26 mei plaats bij Autotron Rosmalen. Bezoekers krijgen een uitgebreid programma voorgeschoteld en kunnen op het buitenterrein van het Autotron in Rosmalen zelf de allernieuwste modellen uitproberen. Naast benzine- en dieselauto’s is er ook volop aandacht voor alternatieve brandstoffen. 

Autofabrikanten Volkswagen, Audi, Skoda en Seat zijn onder meer van de partij tijdens het evenement. De vier merken zijn stuk voor stuk belangrijke spelers in de zakelijke markt en hebben een groot aantal modellen in huis, die zeer interessant zijn voor de leaserijder. “Op het fraaie buitenterrein in Rosmalen zijn deskundigen van de automerken aanwezig om alle ins en outs te vertellen en bezoekers te informeren. De nadruk ligt daarbij naast benzine- en dieselmodellen ook op andere brandstoffen. Het is uiteraard mogelijk om de testauto’s zelf op de openbare weg uit te proberen”, laat de organisatie van de Leaseauto Testdag weten.

Congres

Het tweedaagse evenement start op vrijdagochtend met een congres, waarin uitgebreid wordt ingegaan op de laatste trends en ontwikkelingen op gebied van zakelijke mobiliteit. Het programma staat volledig in het teken van het thema ‘De volgende leaseauto’. Een van de onderwerpen die uitgebreid aan bod komt is de opkomst van elektrisch rijden. Hoe staat het er op dit moment voor met elektrische mobiliteit? Welke modellen zijn populair bij zakelijke rijders en welke auto’s komen er in 2018 op de markt? En zijn er al interessante modellen die rijden op waterstof?

Tijdens het congres komen ook de wensen en eisen van de zakelijke rijder uitgebreid aan bod. Want hoe zorg je er als wagenparkbeheerder voor dat je vloot daar zo goed mogelijk bij aansluit? Daarnaast is er volop aandacht voor de beschikbaarheid van actieve veiligheidssystemen in auto’s. In hoeverre worden deze eigenlijk gebruikt?

Volop workshops

Tijdens de Leaseauto Testdag 2018 vinden op beide dagen een groot aantal interessante en leuke workshops plaats. Verschillende vooraanstaande sprekers praten bezoekers bij over trends in de markt op het gebied van modellen, brandstoffen, mobiliteitsbudgetten, regelgeving, overheidsbeleid, bijtelling en leaseconstructies.

Behalve het congres en de workshops staat er op vrijdag 25 en zaterdag 26 mei nog veel meer op het programma. Op de vloer van de leaseauto-beurs vind je onder meer de nieuwste diensten en producten. Exposanten presenteren binnen hun laatste innovaties aan de zakelijke rijder en wagenparkbeheerder.

Meer info

Meer informatie over dit actieve en informatieve tweedaagse evenement is te vinden op de website van de Leaseauto Testdag. Het nieuwe evenement wordt georganiseerd door Uitgeverij ProMedia Group en de Vereniging Zakelijke Rijders (VZR).

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.