rechter, rechtbank, rechtszaak,

Boete voor plasser bij carwash Blinq in Apeldoorn

Een 27-jarige man uit Apeldoorn stond afgelopen week voor de politierechter in de rechtbank van Zutphen. Hij liet vorig jaar zijn broek zakken bij Blinq Carwash in Apeldoorn en zwaaide met zijn geslachtsdeel. Daarna vond hij het ook nog nodig om ‘en plein public’ te urineren.

De verdachte werd uiteindelijk schuldig bevonden door de rechter. De officier van justitie had een boete van 250 euro geëist en een voorwaardelijke werkstaf van 20 uur met een proeftijd van drie jaar. Van dat laatste maakte de desbetreffende rechter echter een jaar minder.

Afwezig

De 27-jarige carwashflasher was niet aanwezig op de zitting. Hij ontkent dat hij in de fout is gegaan en dat hij de persoon was die betrapt werd. Dit ondanks dat hij door meerdere getuigen werd gezien. De officier van justitie vond het volgens De Stentor een erg vervelende gebeurtenis.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.