mercedes

Onderzoek na bomaanslag op carwash-ondernemer in Rostov

Dat in sommige landen de concurrentie letterlijk en figuurlijk moordend kan zijn, werd afgelopen week in Rusland duidelijk. In Rostov-on-Don werd een carwash-ondernemer slachtoffer van een bomaanslag voor de deur van zijn wasgelegenheid. Het slachtoffer raakte levensbedreigend gewond en werd met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.  

De recherche doet een onderzoek naar het voorval. De Mercedes-Benz van de eigenaar ontplofte toen de ondernemer de deur van de desbetreffende auto wilde openen. Het voorval doet sterk denken aan een scène uit een James Bond-film, maar vond dus wel degelijk plaats. De man raakte zwaar gewond maar is inmiddels buiten levensgevaar volgens een crime-website uit Rusland.

Onderzoek

De onderzoekscommissie meldt dat het een formeel onderzoek heeft ingesteld naar de poging tot moord. Ze proberen te achterhalen wat voor explosief gebruikt werd bij het misdrijf dat plaatsvond op woensdag 7 maart om 09:00 ’s ochtends.

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos is vaste redacteur van vakblad CarwashPro en zo nu en dan schrijft hij voor wat andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.