Uniti, Washtec, Holz

CarwashPro aanwezig op derde editie Uniti Expo

De derde editie van de Duitse vakbeurs Uniti Expo wordt een stuk groter dan voorgaande jaren. Dat heeft de organisatie bekendgemaakt. In totaal presenteren 435 exposanten uit 36 landen hun nieuwste producten en innovaties op de beursvloer in Stuttgart. Het evenement voor tankstations en carwashbedrijven staat op het programma van dinsdag 15 tot en met donderdag 17 mei. Naast CarwashPro zijn ook een groot aantal Nederlandse en Belgische bedrijven van de partij tijdens de vakbeurs.

Het carwash-gedeelte op de beursvloer is flink uitgebreid. In twee hallen presenteren alle belangrijke merken op het gebied van wassen zich aan de internationale bezoekers. Duitse fabrikanten Washtec en Christ Carwash Systems hebben de grootste carwashstands gevolgd door het Spaanse Istobal en Duitse Kärcher. De grote merken hebben een eigen hal. In een bovenliggende hal staan alle verdere exposanten op carwashgebied inclusief CarwashPro en onze partners Caramba, DiBo en Dico.

15.000 bezoekers

Sinds de eerste editie in 2014 is de vloeroppervlakte flink vergroot, vertelt Bruno Boroewitsch van mede-organisator Com-a-tec. Tijdens de eerste vakbeurs besloeg de oppervlakte 25.000 vierkante meter, dit jaar is dat uitgebreid naar 40.000. “We mogen een groot aantal experts en professionals van alle grote brandstofleveranciers, oliemaatschappijen en carwashspelers verwelkomen”, vertelt hij. Boroewitsch verwacht dat er minimaal vijftienduizend bezoekers uit meer dan honderd landen zullen afkomen op het evenement.

De beursvloer is ingedeeld in verschillende thema’s, waaronder brandstof, logistiek, carwash en car care, betalen, shop en convenience. Verdeeld over drie verschillende forumzalen zullen experts ingaan op de huidige situatie in de markt, de laatste trends en ontwikkelingen en de uitdagingen die de sector in de toekomst te wachten staan.

TankPro-stand

Ook CarwashPro en zusterblad TankPro zijn drie dagen lang aanwezig op de beursvloer met een eigen stand. Wij nodigen u uiteraard van harte uit om bij ons langs te komen. Daarnaast presenteren een groot aantal Nederlandse en Belgische bedrijven uit de sector zich in Stuttgart, waaronder Baptista Carwash Systems, Interclean Benelux, Savona, Watermagic en Suzohapp. Ook op gebied van tankstations zijn een groot aantal spelers uit de Benelux van de partij. Het volledige overzicht is op de website van Uniti Expo te vinden.

Bent u werkzaam in de tankstation- en carwashbranche? Dan heeft u gratis toegang tot het evenement. Kijk voor meer informatie op de website van Uniti Expo

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos is vaste redacteur van vakblad CarwashPro en zo nu en dan schrijft hij voor wat andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.