Carwash

Carwashmedewerkster overleden door kettingbotsing bij wasstraat

Een medewerkster van een carwash is afgelopen weekend om het leven gekomen nadat een andere medewerker een kettingbotsing veroorzaakte. Het voorval speelde zich af bij Soap and Suds Carwash in het noorden van Virginia. Medische hulp mocht niet meer baten, het slachtoffer overleed later in het ziekenhuis aan haar verwondingen.

Het zou gaan om Paula Margarita Rogel, een 38-jarige moeder van drie kinderen. Ze was aan het werk bij de wasstraat toen een 19-jarige collega een Jeep aan het uiteinde van de carwash wilde verplaatsen nadat deze was gewassen. Volgens de politie botste hij op een Dodge Ram die vervolgens weer een andere wagen raakte waardoor Rogel werd aangereden.

Parkeerplaats

Het ongeluk wordt momenteel door de politie van Prince William County onderzocht. Rogel was aan het werk op de parkeerplaats ten tijde van het ongeluk. Ze laat volgens Daily Mail drie kinderen na, waarvan de jongste slechts een jaar oud is.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.