Fotoalbum: Wasstraat Century in Groningen

Wasstraat Century opent aankomende week in Groningen officieel haar deuren. Het project is voorzien van de nieuwste apparatuur van wasstraatleverancier Christ. Het pand dat nieuw gebouwd werd, is helemaal in de huiskleuren van het bedrijf uitgevoerd. Blauwe led-verlichting rondom het pand moet ervoor zorgen dat mensen het pand van verre al zien liggen.

CarwashPro kreeg een exclusief kijkje in de nieuwe wasgelegenheid en sprak met ondernemer Erik Meems over zijn nieuwste toevoeging aan de Century Groep. De wasstraat werd namelijk niet zomaar gebouwd en moet dienen als een publiekstrekker op de Groningse automotive campus die volop in ontwikkeling is. Samen met Pierre Krieger van fabrikant Christ en Meems lopen we door de nieuwe wasstraat en krijgen we uitleg bij de verschillende componenten.

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos is vaste redacteur van vakblad CarwashPro en zo nu en dan schrijft hij voor wat andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.