truckwash

Bouw grote remise met buswash op Schiphol gestart

Transdev krijgt op het Schiphol Logistics Park in Rozenburg een remise voor Connexxion-bussen van 12.582 m2. De nieuwe locatie die door G&S Bouw wordt gemaakt, biedt ruimte aan 75 bussen en krijgt een eigen wasgelegenheid, een kantoor en een wachtruimte van 600m2 voor chauffeurs. 

Verwacht wordt dat de locatie 22 juli opgeleverd kan worden, gelijktijdig met de opening van de Noord-Zuidlijn. Die dag gaat volgens website Vastgoedmarkt ook de nieuwe Connexxion-dienstregeling in. Het Schiphol Logistics Park ligt ten zuiden van de luchthaven. Er zijn nog kavels beschikbaar voor beleggers die er grond willen kopen om panden te realiseren.

Transdev

Connexxion Taxi en Connexxion Openbaar Vervoer vallen onder Transdev. Het nieuwe onderkomen van het bedrijf op het Schiphol Logistics Park komt te liggen langs een vrije busbaan aan de N201. In de nabije toekomst zal het bedrijventerrein speciaal worden ingericht om elektrisch verkeer te kunnen opladen. Het grootste gedeelte van de bussen die er rond 2021 gaan opereren, zullen dat elektrisch doen.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos was tot 2018 de vaste redacteur van vakblad CarwashPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.