DICO, Uniti

Fotoalbum: Eerste blik op de Uniti

Vernieuwing staat centraal tijdens de Uniti Expo van 15 tot en met 17 mei in Stuttgart. Tijdens een ‘kleine’ wandeling over de beursvloer wordt al snel duidelijk dat veel fabrikanten flink hebben uitgepakt. Washtec heeft enkele vernieuwingen waarover we later meer berichten en Kärcher presenteerde zelfs een volledig nieuwe roll-over. Dibo staat met een jetwash-unit op de beurs, niet ver van het roll-overmerk dat verkocht wordt, Aquarama. 

Een kleine wandeling is eigenlijk niet mogelijk over de beursvloer. In drie verschillende hallen zijn alle innovaties op tankstation- en carwashgebied te zien. CarwashPro staat met een stand in de hal volledig gevuld met carwashexposanten. Naast de verschillende grote en kleine stands zijn er drie zalen waar verschillende sprekers onder andere vertellen over wat de toekomst op het gebied van carwash en petrol gaat bieden.

Een eerste blik op de beurs:

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos is vaste redacteur van vakblad CarwashPro en zo nu en dan schrijft hij voor wat andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.