Joan Blaas, Eric Wulf,

Video: CarwashPro-eigenaar vertelt over samenwerking met ICA

Joan Blaas, Eric Wulf,

De samenwerking tussen ProMedia, het bedrijf achter CarwashPro en International Carwash Association in de vorm van de organisatie van Carwash Show Europe is op de Uniti Expo in Stuttgart een veelbesproken onderwerp. Meerdere exposanten tonen interesse, sommigen hebben zelfs al een stand ingetekend. Het ziet ernaar uit dat het evenement in 2019 een zeer mooie nieuwe editie gaat beleven.

Tijdens The Carwash Show in Las Vegas werd eigenaar Joan Blaas door de ICA geïnterviewd over het nieuwe samenwerkingingsverband. Eric Wulf spreekt enthousiast zijn vertrouwen uit in de nieuwe organisator; ProMedia Group. Joan Blaas vertelt wat meer over het bedrijf dat naast websites als CarwashPro en TankPro veel nieuws brengt over verschillende OV-onderwerpen.

Carwash Show Europe

De volgende editie van Carwash Show Europe zal gehouden worden op 18 en 19 september 2019. De beurs zal opnieuw gehouden worden in Amsterdam, echter is de locatie wel veranderd. De Rai is niet langer de host van het grote carwashevenement. De show zal verplaatst worden naar de Kromhouthal, een authentieke industriële locatie aan het water.

Lees ook: ProMedia Group sluit overeenkomst voor organiseren Carwash Show Europe

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.