Uniti Expo

PetrolPlaza spreekt met CarwashPro over trends in de carwashmarkt

Het Duitse vakblad PetrolPlaza heeft voorafgaand aan de Uniti Expo CarwashPro-redacteur Thom Mandos geïnterviewd over trends in de Nederlandse en Belgische carwashmarkt. Een van de ontwikkelingen die ter sprake kwam is contactloos betalen bij carwashes.

Ook werd er gesproken over het belang van het presenteren van innovaties aan een groter publiek, bijvoorbeeld tijdens beurzen. Verder vertelde Mandos over het recente partnership tussen de International Carwash Association en ProMedia Group, uitgever van onder meer CarwashPro en TankPro.

Lees hier het volledige interview.

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos was tot 2018 de vaste redacteur van vakblad CarwashPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.