carwash, Amerika

Exotisch eetcafé wasstraat maakt wachten aangenamer

Dr. Gleem Car Wash is een interessante partnership aangegaan. Het wasbedrijf uit het Amerikaanse Houston herbergt sinds kort een eetcafé genaamd Sofrito. Hier kan genoten worden van eten uit Puerto Rica. De combinatie wassen en eten is interessant; hoe beter de tijd te doden wanneer de auto wordt gewassen dan met een goed exotisch gerecht?

Het assortiment van het eetcafé is zo samengesteld dat er op ieder moment van de dag toepasselijke gerechten kunnen worden besteld. Of het nu gaat om een breakfast taco of speciaal gemarineerde kippenvleugels voor meer aan het einde van de middag, eten en wassen kan dus op ieder moment van de dag gecombineerd worden.

Restaurants

Voor de wasstraatlocatie is het niet geheel nieuw om eten bij de wasstraat te verkopen. In het verleden heeft de eigenaar al eerder kleine eetcafe’s op het terrein gehad. Aangezien klanten op de full-service locatie, afhankelijk van het gekozen programma soms wel een half uur moeten wachten tot de auto van binnen en buiten is gereinigd, is het een mooie klantentrekker.

Waarin het concept anders is dan sommige wasstraten in Nederland, is dat het gaat om een locatie zonder tankstation. In Nederland en België wordt de combinatie van eten en wassen zo nu en dan ook gemaakt, maar dan bij locaties met een tankstation.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.