politie, amerika

Carwashwerknemer steelt auto op eerste werkdag

De politie is op zoek naar een medewerker van een carwash die wegreed in de auto van een klant in Chicago. De vrouw liet haar auto wassen bij Aqua Clean Hand Car Wash bij Western Avenue in Chicago en ging ondertussen iets anders doen. Toen ze terugkwam reed haar auto net weg.

Toen het slachtoffer terugkwam om haar auto te halen en de medewerker die haar auto net aan het drogen was een fooi wilde geven, sprong deze in haar auto en reed weg. Toen de vrouw vroeg om de bewakingsbeelden van de wasgelegenheid, kreeg ze te horen dat de manager in het buitenland zat.

Eerste werkdag

Het slachtoffer kwam wel al snel achter enkele feiten over de medewerker die er met haar auto vandoor was gegaan. Volgens de televisiezender ABC13 kwam de vrouw te weten dat de desbetreffende medewerker een dag eerder pas was aangenomen. Derhalve hadden ze volgens haar alleen zijn naam en telefoonnummer. Er waren nog geen foto’s of een kopie van zijn identiteitsbewijs aanwezig. De politie van Chicago doet momenteel onderzoek naar het voorval.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.