schuim, Uniti, WashTec

WashTec toont wasmogelijkheden voor autobedrijven

WashTec gaat autobedrijven laten zien hoe het wassen van auto’s geld in het laatje kan brengen, zelfs wanneer weinig plek beschikbaar is. De manier om dit te doen kan bijvoorbeeld het plaatsen van een enkele wasbox zijn. Aan de andere kant laat het bedrijf het EasyCarWash concept zien op de Automechanika in Frankfurt. 

Het laatste concept was voor het eerst te zien op de Uniti in Stuttgart afgelopen mei. “We hopen dat we internationale bedrijven dichter bij de digitale kant van het autowassen kunnen brengen”, aldus Thomas Brenner. Hoofd marketing en sales bij het Duitse WashTec.

EasyCarWash

Het concept dat WashTec op een eerdere beurs introduceerde biedt klanten onbeperkt wassen waardoor ondernemers meer dan 20 procent extra kunnen gaan verdienen. Het is volgens het bedrijf echt een concept met het oog op de toekomst waarbij ondernemers bij het wassen van auto’s een stuk minder onafhankelijk worden van het weer, seizoen of dag van de week. EasyCarWash creëert volgens het bedrijf loyale en terugkerende klanten en werkt door middel van een app.

Als eye-catcher wordt de FoamTastic gepromoot. Over de innovatie was onlangs al te lezen in dit artikel. De auto van de klant wordt door de toevoeging volledig in schuim gehuld zelfs op locaties met een flinke wind bij een buitenopstelling of een washal waar het tocht. De schuimwand wordt toegevoegd aan de FlexStream contourvolgende dakdroger, daardoor wordt het schuim heel precies en van dichtbij over de auto verspreid.

Wasboxen

Beursbezoekers kunnen de nieuwste combinatie hogedrukspuit voor in wasboxen werkend te ervaren. Het gepatenteerde systeem moet het wassen van de auto makkelijker maken. De lans combineert hogedruk schuim en hogedruk wasprogramma’s. Tussen programma’s kan geschakeld worden met een simpele druk op de knop. Volgens het bedrijf moet het gemak zorgen voor tevredenere klanten.

De wasboxen worden nog makkelijker door het nieuwe touch-controlepaneel. Het zorgt voor een speciale navigatie van de wasprogramma’s en grote flexibiliteit in het wasproces. Wassers worden door de innovatie helemaal begeleid door het wasproces wat zorgt voor het best passende programma en de schoonste auto. De innovaties zouden goed toe te passen zijn op wasboxen bij autobedrijven.

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos was tot 2018 de vaste redacteur van vakblad CarwashPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.