XL Carwash, Guy Proost, Kontich

XL Carwash deelt 1600 wasbeurten uit na WK-goals Rode Duivels

Bron:Facebook

XL Carwash in het Belgische Kontich, vlakbij Antwerpen, deelde afgelopen weken 1600 gratis wasbeurten uit. Eigenaar Guy Proost maakte een belofte en belofte maakt schuld. Bij iedere WK goal zouden honderd wasbeurten worden uitgedeeld. Zestien goals later zaten we op 1600 gratis wasbeurten. Onder degene die het totale aantal goals goed had weten te voorspellen, werd de helft hiervan verdeeld

In een video op de Facebook-pagina van de carwash, is te zien hoe eigenaar Guy Proost de winnaars tegoedbonnen uitdeelt. Dit gebeurt onder het genot van een glas champagne. De actie startte onder het mom: Drogen de Rode Duivels de tegenstander af, dan wassen wij uw auto gratis. De helft van de 1600 wasbeurten werden nog tijdens het WK verdeeld.

Negen winnaars

De overige prijswinnaars werden afgelopen week verrast. Zij mochten de superpot verdelen met elkaar. Het ging om negen mensen die uiteindelijk het aantal doelpunten van de Belgische voetbalploeg op het WK goed hadden geraden. Zij kregen allen 90 gratis wasbeurten van XL Carwash.

Lees ook: Nieuwe milieuwet zorgt voor problemen bij wasgelegenheden

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

XL Carwash deelt 1600 wasbeurten uit na WK-goals Rode Duivels | CarwashPro