wielwas, Hanex, wasstraat, Veghel

Video: carwashmedewerker crasht met auto klant op twee auto’s

Dat sommige autowasgelegenheden er een lage standaard op na houden bewijst een medewerker van Puma Energy Station in Walvis Bay in Namibië. Klanten kunnen beter nog een keer goed nadenken voordat ze de sleutels van hun bolide bij de medewerkers inleveren.

Eén van de medewerkers ging flink buiten zijn boekje toen hij besloot om zelf een auto van het drooggedeelte naar de polishruimte te verzetten. Niet alleen was het volgens nieuwssite 2oceansvibe niet de bedoeling dat hij de auto zou verplaatsen, door dit te doen veroorzaakte hij een ravage op een druk kruispunt in de drukke straten van Walvis Bay.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.