Esso

Argos-tankstation met carwash in Leerdam omgekleurd naar Esso

Esso

Het tankstation aan de Parallelweg in Leerdam draagt sinds kort de kleuren van Esso. Voorheen stonden de letters van Argos op de luifel van deze locatie. Klanten kunnen bij het station nog steeds terecht voor het wassen van hun auto.

De kleuren van Esso prijken voortaan op het tankstation van het Zuid-Hollandse station. In de shop in Leerdam vinden klanten overigens nog dezelfde vertrouwde gezichten en ook het wassen van de auto is er nog steeds mogelijk. Familiebedrijf Den Hartog uit Groot-Ammers exploiteert stations onder de merken Esso en Autofood. In de Alblasserwaard en Noord-Brabant bevinden zich ongeveer vijftig tankstations van beide merken waar klanten terecht kunnen met de Carfood tankpas.

Esso in Geffen

Ook het tankstation aan de Papendijk in Geffen, in de gemeente Oss, is onlangs omgekleurd. Sinds kort zijn de kleuren van Autofood er niet meer terug te vinden, maar sieren ook hier de letters van Esso de luifel. Tankstation Schuurmans voerde jaren het merk Autofood, maar voortaan kunnen klanten er dus terecht voor de brandstoffen van Esso. Verder verandert er ook op deze locatie niets.

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.