Mister Car Wash, carwash,

Mister Car Wash blijft groeien: weer drie locaties overgenomen

Mister Car Wash blijft groeien en heeft weer drie nieuwe locaties overgenomen. Het gaat om drie Joymar Car Wash-locaties in Grand Rapids in de Amerikaanse staat Michigan. Door de overname heeft het bedrijf in totaal vijftien expres locaties in de omgeving van Grand Rapids. 

“Het Joymar team is een welcome toevoeging aan de Mister Car Wash familie”, zegt Mike Monthey operationeel directeur voor het Middenwesten van Mister Car Wash. “We zijn onwijs blij dat we drie extra express wasstraten kunnen toevoegen aan ons bedrijf in Grand Rapids. We kijken er naar uit dat we de wassers uit de omgeving onze Unlimited Wash Club abonnementen kunnen aanbieden ook op deze locaties.”

Locaties

Door de laatste overname bezit Mister Car Wash momenteel 260 wasgelegenheden in 21 verschillende staten in Amerika. Het merk zit flink verspreid door de Verenigde Staten en is een serieuze speler op de markt. Het succes wordt voornamelijk toegeschreven aan het positieve personeel. Het bedrijf blijft zich toeleggen op het aannemen van goed personeel en goed talent. Het investeert flink in personeel door middel van speciale opleidingsprogramma’s.

Lees ook: Mister Car Wash neemt vier wasgelegenheden over

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.