MacNeil, NCS, Carwash Show

National Carwash Solutions gaat partnership aan met TSS Car Wash Services

National Carwash Solutions (NCS), grote speler op de Amerikaanse carwashmarkt, is een strategisch partnerschap aangegaan met TSS Car Wash Service (TSS). NCS is in de Verenigde Staten vooral bekend door de carwashmachines die het bedrijf levert. 

TSS is gespecialiseerd in het consulteren van ondernemers, Led-verlichting, creative vormgeving, custom borden en systemen en marketing services. NCS is moedermaatschappij van de merken MacNeil, Ryko en Clean Touch. Het bedrijf werkt met veel distributeurs in Noord-Amerika samen waardoor het gehele lang voorzien kan worden van goede service.

Partnerschap

Door het strategische partnerschap voegt NCS een sterke partij toe aan het gamma. Onlangs verhuisde het TSS naar een nieuwe faciliteit van bijna 10.000 vierkante meter groot. Dit met het oog op de toekomst, meer plaats voor groei. Daarnaast heeft het bedrijf flink geïnvesteerd in nieuwe technologieën. Het bedrijf dat sinds 1990 bestaat benadrukt wel dat klanten kunnen blijven verwachten waar het bedrijf sindsdien sterk in was, goede service marketing, sales en support.

We kijken constant naar nieuwe strategische partners om aan de NCS-familie toe te voegen”, aldus Michael Gillen, CEO van de NCS. “TSS is een perfecte match en past goed in ons merkportfolio. We zijn enorm blij dit innovatieve bedrijf als nieuwe partner te kunnen toevoegen. TSS is echt leidend als het gaat om kwalitatieve op maat gemaakte producten. Dat heeft ook gezorgd voor 28 jaar vol groei.”

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.